Kennis bank

DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT!

DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT!

Greg Amse

Wees helder in wat je doet en voor wie! In de dynamische wereld van de horeca is een goed doordacht concept een essentieel ingrediënt voor succes. Een sterk horecaconcept is...

DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT!

Greg Amse

Wees helder in wat je doet en voor wie! In de dynamische wereld van de horeca is een goed doordacht concept een essentieel ingrediënt voor succes. Een sterk horecaconcept is...

Flexibiliteit als Troefkaart

Flexibiliteit als Troefkaart

Greg Amse

Omgaan met de nieuwe generatie werknemers: flexibiliteit als troefkaart De arbeidsmarkt is volop in beweging, en de horeca staat niet stil. Steeds meer werknemers, vooral uit de jongere generatie, kiezen...

Flexibiliteit als Troefkaart

Greg Amse

Omgaan met de nieuwe generatie werknemers: flexibiliteit als troefkaart De arbeidsmarkt is volop in beweging, en de horeca staat niet stil. Steeds meer werknemers, vooral uit de jongere generatie, kiezen...

Theoretisch verbruik of voorraadbeheer

Theoretisch verbruik of voorraadbeheer

Greg Amse

Voorraadbeheer: Meer grip, minder verspilling, meer winst Een rommelige opslagruimte, voedselverspilling en onverwachte tekorten: het zijn frustraties waar veel horecazaken mee kampen. Elke maand verdwijnen er onverklaarbare bedragen door derving,...

Theoretisch verbruik of voorraadbeheer

Greg Amse

Voorraadbeheer: Meer grip, minder verspilling, meer winst Een rommelige opslagruimte, voedselverspilling en onverwachte tekorten: het zijn frustraties waar veel horecazaken mee kampen. Elke maand verdwijnen er onverklaarbare bedragen door derving,...

Slim omgaan met bonussen, kortingen en contracten in de horeca

Slim omgaan met bonussen, kortingen en contract...

Greg Amse

De horecawereld is een dynamische omgeving waarin elke marge telt. Het optimaliseren van je inkoopbeleid is cruciaal voor het succes van je onderneming. Leveranciers bieden verschillende bonussen en kortingen om...

Slim omgaan met bonussen, kortingen en contract...

Greg Amse

De horecawereld is een dynamische omgeving waarin elke marge telt. Het optimaliseren van je inkoopbeleid is cruciaal voor het succes van je onderneming. Leveranciers bieden verschillende bonussen en kortingen om...

Het belang van wachtbeleving in de horeca: maak wachten leuk

Het belang van wachtbeleving in de horeca: maak...

Greg Amse

In de horeca is wachten onvermijdelijk. Of het nu gaat om een tafeltje dat net niet beschikbaar is of een gerecht dat wat langer duurt, wachten hoort erbij. Maar in...

Het belang van wachtbeleving in de horeca: maak...

Greg Amse

In de horeca is wachten onvermijdelijk. Of het nu gaat om een tafeltje dat net niet beschikbaar is of een gerecht dat wat langer duurt, wachten hoort erbij. Maar in...

Bepalend & dragend

Bepalend & dragend

Greg Amse

Wat zijn nou dragende en bepalende producten? Dragende producten: • Dit zijn de producten die het merendeel van de omzet genereren. Ze hebben vaak een brede aantrekkingskracht en worden door...

Bepalend & dragend

Greg Amse

Wat zijn nou dragende en bepalende producten? Dragende producten: • Dit zijn de producten die het merendeel van de omzet genereren. Ze hebben vaak een brede aantrekkingskracht en worden door...